tirsdag 3. juli 2012

Red Eyes

Ja, det er lenge siden vi har oppdatert bloggen. Hva har vi gjort? Vel, vi har jobbet, gått på skole, slappet av, hatt ferie, hatt besøk... Det er mye vi kunne skrevet om, men jeg velger å poste et innlegg vi forberedte for en god tid tilbake:

(Bildene kommer litt hulter til bulter, men sånn får det bli)


Sånn kan det gå... Når vi ikke har strøm blir det fort varmt i stua, og da får Plutten fort varmeutslett. Over ser du et forsøk på å dempe utslettet med talkumpudder:)


Det gjør ikke vondt når dette er utsikten på vei til jobb. Bildet ble tatt i påskeuken.

Nina hadde jobbet hardt og mye over en lang periode, så naturlig nok følte hun seg redusert da vi gikk inn i påskehelgen. Tom for energi, trøtt og sliten skvatt hun allikevel da hun så seg selv i speilet morgenen langfredag:


Ludvig hadde allerede hatt røde øyne, så hun skjønte ihvertfall hva det var...


Kvelden før hadde huhn og Ludvig spist ute og feiret ferien, mens Tone var på Zanzibar med familien sin.


Og skal jeg fortelle deg noe: Røde øyner er ikke godt!




Hele påskehelgen lå Nina inne og slet med å ha øynene åpne. Men utover mandagen klarte hun å se litt igjen, så hun fortsatte å jobbe...


... Første påskedag ble våknet vi til en slaktningsseremoni utenfor huset vårt. Vi hadde det ihvertfall alle bedre enn denne høna:)



Haha, furtetrynet!!! Sjekk så sur han klarer å være, da!


Etter å ha svima rundt på jobben på tirsdag, for så å bli sendt hjem på onsdag, dro Nina endelig til legen. Da han fortalte at hun risikerte å skade synet for livet hvis hun ikke slappet av i fem dager, begynte hun å gråte... Dr. Carlos spurte hva det var, og sa at det ikke var fare så lenge hun fulgte hans ordre, men det var ikke synet hun var redd for - hun var redd for å slappe av. I fem dager skulle hun beskytte øynene for lys, og hun hadde ikke lov til å lese eller bruke data.

Hun hørte nesten på han, og fikk igjen kjeft da hun kom tilbake på kontroll. Denne gangen var han STRENG, og etter det fulgte hun ordre og holdt seg i mørket. En uke uten lys, og en uke uten jobb...


Slik føltes det.


Etter en uke ble hun løslatt fra sitt mørke fangehull, men det tok en måned før det røde trakk seg helt tilbake fra øynene. Dr. Carlos ba henne være forsiktig og fortsette med solbriller da øynene var svært sensitive, men for ei jente som får klaustrofobi av briller var ikke det lett. To ganger fikk hun stein i øyet på vei til jobb, og måtte tilabake til Carlos og få øyedråper for å få ned hevelsen.

Idag bruker hun både solbriller og klare briller når hun sykler.


Vi feirer at vi alle er friske på Slipway i Dar


En dag uten sykdom eller skader


Skada er vi alle tre, men det har vi lært å leve med;)


Mmmmmm!!! :)


Slik ser det ut når jentene koser seg.


Og sånn ser det ut når Luddis koser med Tone


Men Tone... Hva er dette da? Syns øyet ditt ser litt hovent ut, jeg...


Og der var det Tones tur, ja... Tilbake til Dr. Carlos.


Ja, jeg har røde øyne og nei, jeg skal ikke bruke datan, MEN Man United spiller kamp. Får ta på meg dobbelt par med briller, så går det sikkert bra.


Men godt er det IKKE


Så slik var april med Red Eyes...'

Dagens Luddis:
Han leker med en rastafyr på stranden, og de fanger krabber sammen da han roper:
"Give my mom the crabs"
"Look, my mom is got the crabs!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar